Anklages for voldtekt

Åtte Leicester-spillere avhøres nå av spansk politi om et mulig overgrep mot tre kvinner. Fire av mennene er siktet for voldtekt.

(Dagbladet.no): De tre kvinnene hevder at ni spillere fra den engelske Premier League-klubben Leicester tvang seg inn på hotellromet deres i La Manga, melder BBC.

Kvinnene leverte sin anmeldelse på flyplassen i Alicante - et par timers kjøretur nord for La Manga. Kvinnene var da på vei hjem til Tyskland etter å ha feriert i området, melder London Evening Standard.

De involverte spillerne er identifisert med initialer i den spanske sportsavisen Marca, og etter det Dagbladet.no forstår, er flere av dem blant Leicesters største stjerner.

Flere av spillerne skal ha forgrepet seg seksuelt på kvinnene, og påført dem skader, ifølge en pressemelding fra spansk politi. Ifølge en sykehusrapport hadde kvinnene fysiske skader, opplyser politiet.

- Klubben er informert om at flere spillere er blitt avhørt av spansk politi etter anklager om hendelser under en treningsleir i Spania, skriver Leicester City i en pressemelding.

Ni spillere ble først anholdt, men en ble seinere løslatt. De åtte andre skal avhøres av en dommer i dag. Politiet sier at fire av spillerne er siktet for seksuelt overgrep, mens alle åtte er siktet for innbrudd.

Resten av Leicester-spillerne har reist hjem til England, mens manager Micky Adams ble igjen i Spania sammen med de anholdte spillerne. Klubbdirektør Tim Davies har satt seg på flyet til Spania for å assistere Adams.

- Klubben samarbeider fullt og helt med myndighetene i deres etterforskning, men fordi undersøkelsene fortsatt pågår kan vi ikke gi ytterligere kommentarer, skriver klubben.

Leicester har ikke kamp i helga, og reiste denne uka til La Manga for å slappe av i sola og forberede seg på den vanskelige jobben med å redde plassen i Premier League.

Laget har spilt 15 cup- og ligakamper uten seier de siste tre månedene. De reiste til La Manga åp søndag, etter å ha spilt 0-0 mot Wolverhampton på lørdag.