Anklages for voldtekt

Åtte Leicester-spillere avhøres nå av spansk politi om et mulig overgrep mot tre kvinner. Fire av mennene er siktet for voldtekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De tre kvinnene hevder at ni spillere fra den engelske Premier League-klubben Leicester tvang seg inn på hotellromet deres i La Manga, melder BBC.

Kvinnene leverte sin anmeldelse på flyplassen i Alicante - et par timers kjøretur nord for La Manga. Kvinnene var da på vei hjem til Tyskland etter å ha feriert i området, melder London Evening Standard.

De involverte spillerne er identifisert med initialer i den spanske sportsavisen Marca, og etter det Dagbladet.no forstår, er flere av dem blant Leicesters største stjerner.

Flere av spillerne skal ha forgrepet seg seksuelt på kvinnene, og påført dem skader, ifølge en pressemelding fra spansk politi. Ifølge en sykehusrapport hadde kvinnene fysiske skader, opplyser politiet.

- Klubben er informert om at flere spillere er blitt avhørt av spansk politi etter anklager om hendelser under en treningsleir i Spania, skriver Leicester City i en pressemelding.

Ni spillere ble først anholdt, men en ble seinere løslatt. De åtte andre skal avhøres av en dommer i dag. Politiet sier at fire av spillerne er siktet for seksuelt overgrep, mens alle åtte er siktet for innbrudd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer