Anklaget for «alvorlig» regelbrudd

Gerd Stolsmo forteller i sin nye bok om hvordan en anklage om et «alvorlig» regelbrudd under EM i 2017, gjorde at datteren Andrine Hegerberg ikke har spilt på landslaget siden.

UTE: Andrine Hegerberg har ikke spilt på landslaget siden EM-fadesen i Nederland i 2017. Her fra kampen mot Belgia i Breda. Foto: Matt West/REX/NTB Scanpix
UTE: Andrine Hegerberg har ikke spilt på landslaget siden EM-fadesen i Nederland i 2017. Her fra kampen mot Belgia i Breda. Foto: Matt West/REX/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I sammenheng med Ada Stolsmo Hegerbergs avskjed med landslaget etter den svært skuffende EM-innsatsen i Nederland for to år siden, har heller ikke storesøster Andrine vært å se i en eneste landslagstropp.

I sin nye bok «Fotballmamma» tar Gerd Stolsmo for seg situasjonen rundt døtrenes farvel med landslaget for to år siden.

I boka skriver Stolsmo at de hadde sett for seg at også Andrine kunne bli utelatt fra framtidige landslagstropper på grunn av søsterens nei, til tross for at hun selv har vært ute på sosiale medier og bekreftet at hun ikke har sagt nei til landslaget selv.

«Alvorlig» regelbrudd

I etterkant av mesterskapet hadde Andrine Hegerberg blitt anklaget for et «alvorlig» regelbrudd under mesterskapet, hvor hun «ifølge landslagsledelsens opplysninger fra en 100 prosent sikker kilde, hadde blitt observert gjentatte ganger på nattetid med en ansatt fra TV 2», skriver Stolsmo.

To måneder etter EM ble Hegerberg møtt med påstanden om regelbruddet i en telefonsamtale med landslagstrener Martin Sjögren og en av teamlederne fra EM.

I boka skriver Stolsmo at datteren avkreftet saken overfor de to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer