Anklaget for korrupsjon og buet ut under VM. I dag kommer han til Norge

Blatter skal besøke Nobels Fredssenter.

NORGESBESØK: Sepp Blatter vil i dag besøke Nobels Fredssenter for å snakke om sine erfaringer med Handshake for Peace under fotball-VM i Brasil. Foto: AFP PHOTO / SEBASTIEN BOZON / NTB SCANPIX
NORGESBESØK: Sepp Blatter vil i dag besøke Nobels Fredssenter for å snakke om sine erfaringer med Handshake for Peace under fotball-VM i Brasil. Foto: AFP PHOTO / SEBASTIEN BOZON / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): FIFA-president Sepp Blatter er fotballverdenens mektigste mann.

Sveitseren har vært president i det internasjonale fotballforbundet siden 1998, og ble senest gjenvalgt i 2011.

I dag kommer han til Norge for å besøke Nobels Fredssenter for å fortelle om sine opplevelser av «Handshake for Peace» under fotball-VM i Brasil. Det kommer fram av en pressemelding fra NFF som har invitert presidenten til Norge.

Det vil i denne sammenheng bli avholdt en pressekonferanse med Blatter, direktør ved Nobels Fredssenter, Bente Erichsen, og Yngve Hallén.

Skulle til Norway Cup Dermed blir det likevel norgesbesøk på sveitseren som i utgangspunktet skulle besøke Norway Cup tidligere i sommer. Den gang måtte han melde pass.

- Det er selvsagt synd at han ikke kommer, men FIFA har bekreftet overfor meg at det ikke er knyttet til terrorsituasjonen i Norge, sa Yngve Hallén til Dagbladet den gang.

Sepp Blatter skal i stedet ha valgt et representasjonsoppdrag i Sveits, hvor verdens mektigste fotballeder og FIFA holder til.

Det ble samtidig understreket at terrortrusselen som var høyst gjeldende på det tidspunktet, ikke hadde noe å gjøre med FIFA-presidentens frafall.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer