Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anklaget for ny voldtekt

Boksebølla Mike Tyson (35) er i trøbbel igjen. I går overleverte politiet i Las Vegas en voldtektsanklage til statsadvokaten. Nå er superkampen mellom Tyson briten Lennox Lewis 6. april i fare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tyson har vært under etterforskning for voldtekt de siste fire siste månedene, og gårsdagens voldtektsanklage slo ned som en bombe i boksekretser. 6. april er det meningen at 35-åringen skal opp i ringen mot verdensmester Lennox Lewis. Nå kan 910-millioners-kampen gå i vasken.

- Overgrep

- Vi føler at vi har en god nok sak til å ta ut tiltale for seksuelt overgrep, sier løytnant Jeff Carson i LA Metropolitan Police til The Mirror.

Kvinnen som har anmeldt Tyson for voldtekt, er en såkalt lapdancer i Las Vegas. Hjemmet til bokseren i ørkenbyen er blitt gjennomsøkt av politiet, og han selv er blitt avhørt.

Tyson ble dømt til seks års fengsel for voldtekt i 1992, og sonet tre av dem.

Tidenes største

I dag er det meningen at boksepromotorene skal annonsere kampen mellom Lewis og Tyson, som i tilfelle vil bli utkjempet i et av Las Vegas-kasinoene.

- Vi har allerede skrevet kontrakt om en rematch, sier Jerome Anderson, som representerer Lewis.

- Det er rimelig å hevde at dette blir den største boksekampen i historien, sier Anderson.

Nå gjenstår det å se om Mike Tyson nok en gang har spent bein på seg sjøl. Myndighetene i Las Vegas kan frata Iron-Mike boksehanskene. For godt.

MR. TRØBBEL: Mike Tyson risikerer å bli dømt til et nytt opphold innenfor fengselsmurene dersom statsadvokaten velger å ta ut tiltale mot den tidligere verdensmesteren i tungvektsboksing. Her fra en tidligere høring i New Jersey.
Hele Norges coronakart