Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anklaget for støtende gestikulering - frikjent av egen klubb

Angel Di Maria kan konsentrere seg om fotballen.

 FRIKJENT:  Angel Di Maria.  Foto: AP Photo/Andres Kudacki)
FRIKJENT: Angel Di Maria. Foto: AP Photo/Andres Kudacki) Vis mer

Angel Di Maria var anklaget for støtende gestikulering under Real Madrids cupkamp mot Celta, men ble torsdag frikjent av egen klubb.

Argentineren ble buet på da han ble byttet ut 25 minutter før slutt i Reals 3-0-seier mandag. I det han løp mot benken, så han ut til å ta tak i eget skritt.

Selv om Di Maria benektet at han hadde gjort noe galt, ble episoden tolket som en hån mot egne supportere eller trener Carlo Ancelotti.

Real Madrid valgte å undersøke saken, men torsdag slo storklubben fast at den ikke har grunn til å tro at Di Maria gjorde en upassende handling.

- Det er ikke mulig å konkludere med at Di Maria var ansvarlig for en støtende eller hånlig gestikulering mot Santiago Bernabéu-publikummet 6. januar. Derfor har han ikke begått noen feil som er verdt disiplinære sanksjoner, uttalte Real Madrid i en pressemelding.

Tidligere i uken forklarte Di Maria episoden med at han bare «gjorde det enhver mann ville gjort, spesielt når han løper».

Ancelotti sa onsdag at han ville ha saken lagt bort så fort som mulig, slik at Di Maria kan konsentrere seg om å spille fotball.

(NTB)