- Anmeld meg, Flod

Proffagent Vicenzo Morabito fra Italia håper Per A. Flod har mot til å anmelde ham for å stå bak et ulovlig kontraktsforslag mellom John Carew og Bologna. Da lover Morabito å slå knallhardt tilbake.

Til Dagbladet 26. oktober viste Per A. Flod fram en skisse til kontraktsforslag mellom Carew og Bologna med Morabitos håndskrift. Innholdet er klart i strid med FIFA-reglementet. Ifølge Flod hadde Morabito trolig mistet FIFA-lisensen sin om saken ble anmeldt. Morabito, som i Norge samarbeider med Gunnar Martin Kjenner, håper Flod nå gjør alvor av dette.

- Det er riktig at jeg har skrevet notatet. Men det var Flod som dikterte det som skulle stå der, sier han.

Har vitne

Morabito mener han kan føre vitne på at Flod sto bak disse forslagene:

  • Hemmelig «sign on fee» til Carew på 20 mill. kroner for å signere kontrakt med Bologna, som skulle løpe fra 01. 01. 2001, dagen VIF-kontrakten utløp.
  • Bologna skulle betale et tosifret millionbeløp til deling mellom Flod, Carew og Morabito.
  • Kontrakten og pengene skulle låses inn i bankboks til 01.01.2001.

Vil vitne

- Den sveitsiske agenten John Dario var med Flod i forhandlingene. Han har sagt til meg at han vil fortelle FIFA at det var Flod som foreslo dette, sier Morabito.

Han hevder han tok med seg kontraktsforslaget tilbake til Bologna. Der ble det kontant avvist.

- Om Flod vil gå til FIFA, er han mer enn velkommen. Bare anmeld meg. Men da vil Flod få seg en uheldig overraskelse, sier Morabito, og fortsetter:

- Jeg vurderte selv å anmelde Flod til FIFA, men Gunnar Martin Kjenner ba meg la være. Det ville bare være synd for John Carew.