Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anmelder Thioune og Ramovic

For slag og skuespill.

HAVNET I KLINSJ: TIL-keeper Sead Ramovic og Makthar Thioune. 
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
HAVNET I KLINSJ: TIL-keeper Sead Ramovic og Makthar Thioune. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix Vis mer

|||

Styret i Norges Fotballforbund anmelder Tromsø-keeper Sead Ramovic og Moldes midtbanespiller Makhtar Thioune for oppførselen på Alfheim 20. september.

Forbundsstyret har sendt saken over til Doms- og sanksjonsutvalget, som skal fatte en beslutning i saken. De involverte partene gis anledning til å sende inn bemerkninger til anmeldelsen innen fredag 9. oktober.

I kampens hete ble Thioune slått bak på låret av Ramovic, som fikk et slag mot ansiktet i retur. Sistnevnt innrømmet etterpå at han overspilte med å kaste seg til bakken og late som han var skadd. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling