<strong>STYGG VELT:</strong> Daniele Colli røk ut av Giroen etter seks etapper. Italieneren er nå operert, men vil straffeforfølge tilskueren som forårsaket velten. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com).
STYGG VELT: Daniele Colli røk ut av Giroen etter seks etapper. Italieneren er nå operert, men vil straffeforfølge tilskueren som forårsaket velten. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com). Vis mer

Anmelder tilskuer etter Giro-krasj

Vellykket operasjon for Nippo-rytteren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Daniele Colli (Nippo-Vini Fantini) gjennomgikk en vellykket operasjon på sin venstre arm som ble brukket i finalen på etappe 6, der fotokameraet til en uforsiktig tilskuerer forårsaket en velt på oppløpet.

Colli var blant de hardest rammet, men også sammenlagtfavoritt Alberto Contador gikk ned.Laget melder at Colli har anmeldt tilskueren til italiensk politi og at saken skal forfølges videre. Ifølge Tuttobiciweb.it og Gazzetta dello Sport er dette en 30 år gammel mann som nettopp har åpnet et fotostudio. Mannen skal være rystet av hendelsen, men har ikke hatt tid til å beklage seg.

Colli melder på Facebook at operasjonen var lang og smertefull der to skruer på satt på plass. Italieneren blir værende på sykehus i noen dager, men skal etter planen være tilbake på rulla allerede neste uke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer