Anmeldes for falsk underskrift

Mikel-advokat bruker skriftekspert mot Lyn-direktør Morgan Andersen.

(Dagbladet.no): Torsdag kveld kom det til en dramatisk dreining i millionkrangelen omkring supertalentet John Obi Mikel: 

I dag kan Lyn-direktør Morgan Andersen bli politianmeldt av Mikel og hans advokat for å ha forfalsket underskriftene til Mikel og hans agent John Shittu, melder TV 2 Sporten.

Morgan Andersen selv ble konfrontert med beskyldningene under Lyns i Royal League-kamp mot IFK Gøteborg i Tønsberg torsdag kveld.

- Dette er sjokkerende påstander som vi selvsagt tar alvorlig. Saken er snudd fullstendig på hodet, og jeg frykter ikke en anmeldelse. Dette er et nytt forsøk på å splitte Lyn og Manchester United, sier Morgan Andersen til TV 2.

Det nigerianske supertalentet har fullført sin kontrakt med Lyn, som venter på den endelige velsignelsen av salgsavtalen som skal gi Lyn et titalls friske millioner fra den engelske storklubben.

Skriftekspert

Ifølge VG Nett har Mikels advokat Steven Tregear allerede utarbeidet et prosesskriv til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), der en kriminalteknisk skriftekspert skal ha avslørt at det egentlig var Morgan Andersen som har laget underskriftene til Mikel og hans agent i en proffavtale mellom Lyn og Mikel.

Klipp og lim?

For at John Obi Mikel skulle få spille  for Lyn, måtte Norges Fotballforbund (NFF)godkjenne avtalen mellom partene.

22. april sendte Lyn en kontrakt til NFF.

25. mai ber NFF om at Lyn leverer en  ny kontrakt fordi avtalen fra 22. april skal være "klipp og lim" fra flere kontrakter.

30. mai leverer Lyn en ny kontrakt, som forbundet godkjenner. Også denne avtalen er datert 22. april og signert John Obi Mikel og John Shittu. Det er disse signaturene Mikels advokat hevder er forfalsket.

John Obi Mikel ble for alvor et stort navn i fotballverdenen da Lyn og Manchester United presenterte unggutten som United-spiller etter at årets Lyn-sesong er over. Mikels agent John Shittu har lenge jobbet for å fristille sin klient fra United-kontrakten.

MER UVÆR Politianmeldelse for falsk underskrift er siste trussel mot Lyn-direktør Morgan Andersen.
MER UVÆR-2Underskriften er forfalsket, hevder advokaten tikl fotballtalentet John Obi Mikel.