Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anmeldt til forbundet

Domsutvalget behandler skrekk-taklingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Vålerenga-spilleren Aleksander Nervik taklet Storhamars Mikael Tjälldèn stygt under en eliteseriekamp mellom de to lagene tirsdag kveld.

Svensken pådro seg kraniebrudd og en kraftig hjernerystelse da hjelmen falt av, og nå skal domsutvalget i Norges Ishockeyforbund (NIHF) se på saken.
Se video av taklingen!

«Forbundsstyret i Norges Ishockeyforbund (NIHF) har i dag anmeldt Vålerengaspilleren Aleksander Nervik til NIHF`s domsutvalg i forbindelse med tildelt matchstraff for charging under kampen mellom Vålerenga og Storhamar spilt 13.12.05 på Jordal Amfi. Alle saksdokumenter er oversendt domsutvalget, som vil treffe avgjørelse i saken», skriver NIHF i en pressemelding på sine websider.

Les hele pressemeldingen her.

Espen «Shampoo» Knutsen sa torsdag til Dagbladet at taklingen «ville blitt hyllet i NHL».

Ishockeyforbundet er ikke like imponert, og domsutvalget skal nå altså avgjøre om Nervik i tillegg til suspensjon i en kamp (som er det vanlige etter matchstraff), skal suspenderes ytterligere for den skjebnesvangre taklingen.

Bør Nervik suspenderes i lengre tid for denne taklingen? Si din mening!

TRUFFET HARDT: Storhamars Mikael Tjälldèn fikk seg en kraftig smell av Aleksander Nervik. Nå skal taklingen behandles av domsutvalget i NIHF. Foto: Arnt E. Folvik
TRUFFET HARDT: Storhamars Mikael Tjälldèn fikk seg en kraftig smell av Aleksander Nervik. Nå skal taklingen behandles av domsutvalget i NIHF. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!