Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ann-Helen er forbannet

Ann-Helen Skjelbreid var fryktelig skuffet over innsatsen på normaldistansen i VM. Hun gikk hardt ut mot det harde konkurranse-programmet skiskytterne har vært igjennom denne sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- De ødelegger jo folk på denne måten. Vi får jo ikke tid til å ta oss igjen etter et løp. Vi har prøvd å si i fra, men det har ikke nyttet, tordnet lillesøster Skjelbreid etter 32. plassen i dag.

Ann-Elen skjøt på seg hele fem tilleggsminutter, men selv om hun hadde skutt feilfritt hadde hun svært sjanseløs på de de øverste plassene på seierspallen.

Den dårlige innsatsen gjør at hun er svært usikker om hun vil delta på morgendagens verdenscupsprint. Hun er heller ikke 100 prosent sikker på start i lørdagens siste VM-distanse, fellesstarten.

- Jeg vet ikke om jeg starter, for hvis jeg ikke er blant de 25 beste gidder jeg ikke gå for å bli nummer 26, sa Skjelbreid, som i all elendigheten skrøt av det nye anlegget i Kollen.

- De har fått til en ordentlig skiløype som er svært krevende. Synd at jeg ikke fikk vist meg fra en bedre side for jeg føler at jeg har mye mer inne, sa løperen fra Hålandsdalen.

Olena Zubrilova, Ukraina ble verdensmester i skiskyting på normaldistanse fi dag. Med tiden 43.28,1 var hun hele 2.03,9 foran Corinne Niogret, Frankrike, mens Albina Akhatova, Russland tok bronsen.

Gro Marit Istad ble beste norske på 13. plass. Liv Grete Skjelbreid ble nummer 28, Ann-Elen Skjelbreid nummer 32 og Gunn Margit Andreassen nummer 47.

(NTB)