Ann Kristin Flatland tok sin andre verdenscupseier

Tora Berger på tredjeplass.

ANDRE SEIER:   Ann Kristin Aafedt Flatland gikk et veldig bra langrenn - og med to fulle hus - var det ingen som greide å matche henne på sprinten i Østersund. Tora Berger tok tredjeplassen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
ANDRE SEIER: Ann Kristin Aafedt Flatland gikk et veldig bra langrenn - og med to fulle hus - var det ingen som greide å matche henne på sprinten i Østersund. Tora Berger tok tredjeplassen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ann Kristin Aafedt Flatland gikk et veldig bra langrenn - og med to fulle hus - var det ingen som greide å matche henne på sprinten i Østersund. Tora Berger tok tredjeplassen.

- Det er jo fridag i morgen, så jeg jo ta meg skikkelig ut i kveld, ler Aafedt Flatland på spørsmål fra NRK om hvordan hun skal feire verdenscupseieren.

Seieren i Østersund er 31-åringens andre, den første kom på sprinten i Oberstdorf i januar 2011.

Comeback i fjor Flatland sto over andre del av 2012-sesongen, etter å ha blitt mor til Anne. Hun forteller at det har gått opp og ned etter comebacket i januar i år.

- Det har gått litt opp og ned, men jeg kjente i går at jeg trengte den gjennomføringa i normalen. Jeg liker sprint litt bedre enn normal, så jeg synes det kjentes veldig bra ut, sier hun til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer