Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anna (24) kollapset ute på banen igjen

I tredje turnering på rad.

FALLER OM: Anna Tsjakvetadze hadde trøbbel først under turneringen i Dubari. Foto: AP/Kamran Jebreili
FALLER OM: Anna Tsjakvetadze hadde trøbbel først under turneringen i Dubari. Foto: AP/Kamran Jebreili Vis mer

(Dagbladet): I Dubai i februar besvimte Anna Tsjakvetadze plutselig i andre sett og måtte trekke seg fra kampen.

I går skjedde det samme igjen, under 1. runde i WTA-turneringen i Stuttgart. 24-åringen gikk i gulvet under en pause i tredje sett mot Zuzana Kucova.

Hun fikk medisinsk behandling ute på banen, og klarte ikke å fortsette. Dermed ble det seier til slovakske Kucova, med sifrene 1-6, 7-5, 4-4.

I februar ble det spekulert i at Tsjakvetadze hadde mageproblemer. Men siden har hun besvimt også under Indian Wells-turneringen i USA i mars.

Og før gårsdagens kollaps var hun blitt gjennomsjekket av legene hjemme i Russland.

- Jeg følte meg fin i starten av kampen, men så kjente jeg at svimmelheten kom. Jeg begynte å føle meg dårligere i andresettet. Det føltes på akkurat samme måte som de to andre gangene, sier Tsjakvetadze til AFP.

Nå avlyser hun alle turneringer framover, inntil hun finner ut hva som er feil.

- Jeg var hos en lege før denne turneringen, og de sa at alt var ok. Derfor gikk jeg med på å spille her. Men dette er tredje turnering på rad jeg må gi meg med dette svimmelhetsproblemet.

Tsjakvetadze var verdensfemmer i 2007 og har åtte WTA-titler. Men nå er hun nummer 50 på WTA-rankingen og må kvalifisere seg til turneringer.

- Det virker som om legene ikke har alle svarene ennå, så nå må jeg bare hvile. Forhåpentligvis finner vi en løsning på dette.

FRISKMELDT: Tsjakvetadze har vært hos leger som mente at hun kunne stille opp i Stuttgart. Foto: AFP/MARWAN NAAMANI
FRISKMELDT: Tsjakvetadze har vært hos leger som mente at hun kunne stille opp i Stuttgart. Foto: AFP/MARWAN NAAMANI Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media