- Anna fortsatt single.

Den britiske tabloidavisa The Sun meldte i dag at tennisbaben Anna Kournikova (20) har giftet segi all hemmelighet. Men Annas pappa benekter ryktet.

Kournikova har vunnet atskillig flere guttehjerter enn tenniskamper i løpet av sin karriere, og mannlige Anna-elskere fikk i dag beskjed om at slaget er tapt: Den blonde tennisjenta har gitt sitt ja til ishockeystjernen Sergei Fedorov (31), skrev The Sun.

Bare fem gjester var tilstede under seremonien i Moskva. Anna måtte stå over Wimbledon-turneringen på grunn av en ankelskade. Spillepausen benyttet hun til å gifte seg med Fedorov, ifølge avisa.

- Det var så vakkert. Jeg er så glad for å være Annas svigermor, sier Sergeis mamma, Natalia.

- De var en veldig rolig seremoni - bare foreldrene og Sergeis bror var tilstede. Sergei er helt betatt, sier en kamerat av ishockeystjernen ifølge The Sun.

- Det måtte skje i hemmelighet fordi de er det mest berømte paret i Russland og det ville vært en verdensnyhet veldig raskt, sier kameraten.

Men annas pappa Sergei Kournikova benekter historien og får støtte av tennisstjernens PR-byrå.

Faren forteller at Anna er i Florida. - Hun vil nok bli svært overrasket over dette ryktet.

En talsmann for PR-selskapet Octagon opplyser at Anna ikke har vært i Moskva på flere måneder.

I fjor skrev The Mirror, en annen britisk tabloidavis, at Kournikova hadde forlovet seg med ishockeyspilleren Pavel Bure. Seinere ble dette blankt avvist av begge parter.

(Dagbladet.no)

SA JA? Anna Kournikova har ifølge rykter giftet seg i all hemlighet.