Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anna jukset

Derfor er ikke tennisbaben lenger elev på et universitet i Moskva.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anna Kournikova har ikke vunnet en eneste WTA-turnering på mer enn 100 forsøk. Nå sliter hun med studiene også, skriver BBC.

Kournikova er blitt utvist fra universitet i Moskva, etter å ha bestått alle eksamene på sportslinja. Forklaringen er enkel, Anna lot pappa gjøre jobben.

Universitetslærerne skal ha blitt mistenksomme etter at tennisstjernen besto alle eksamene med glans, selv om hun ikke har deltatt på en eneste forelesning de siste to årene.

Lærerne etterforsket saken og fant enkelt ut at Anna besto, fordi hun ikke tok eksamene selv. Det var pappa Sergei som tok hennes plass med blyant og papir.

Nå overrasker det ingen at samme Sergei Kournikova overbeviste alle på eksamenen. Anna-pappa er æresdoktor på universitet.

Nå er leken i hvert fall over, og mange forstår bedre hva universitetsdoktor Sergeje Tabakova egentlig mente da han uttalte seg om Annas akademiske karriere tidligere i år.

- Selv om hun har mistet interesse og ikke deltar i undervisningen, har hun bestått med toppkarakterer takket være faren sin.

Anna lider ingen nød om hun må klare seg uten vekttall. Hun håver inn titalls millioner takket være lystne sponsorer hver år.

Kanskje pappa kan spille WTA-turneringene for henne også?

SKULK MED STIL:</B> Anna Kournikova lot faren gjøre leksene. Foto: SCANPIX/AP
Hele Norges coronakart