Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anna vant enkelt

Anna Kournikova er igjen på jakt etter sin første turneringsseier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag tidlig norsk tid slo Anna spanske Cristina Torrens-Valero i to strake sett, 6-3, 6-0 i 2. runde i Pan Pacific Open i Tokyo.

Dersom Anna vinner sin første WTA-turnering venter ikke bare sportslig respekt, men også nærmere 10 mill. kroner på deling med andre toppspillere.

Den russiske tennisjenta ble slått i 1. runde i Australia Open, og var etter kampen i dag mest opptatt av hvor glad hun er for å være frisk.

20-åringen var ute av spill i åtte måneder i fjor med et slitasjebrudd i foten.

- Jeg følte meg som en nybegynner da jeg kom tilbake. Det var tøft å sitte i rullestol. Jeg spiste bare popcorn og så på filmer, sier Anna til Reuters.

Anna har aldri vært helt i verdenstoppen, unntatt når det gjelder reklameavtaler. Hun nådde en åttendeplass på WTA-rankingen før hun ble skaadd.

- Jeg trenger fortsatt flere kamper. Forhåpentligvis kan jeg klatre opp igjen på rankingen. Jeg må si jeg bare 75 prosent i form nå, sier Anna.

(Dagbladet.no)

<B>TAP I AUSTRALIA...:</B> Men nå har i hvert fall Anna Kournikova vunnet en 2. rundekamp i Japan.
Hele Norges coronakart