Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Annan er offer for opprydding i Schalke

På vei bort etter et halvt år i klubben.

FERDIG: Anthony Annan skal være ferdig i Schalke. Her med Bastian Schweinsteiger. Foto: AP Photo/Matthias Schrader
FERDIG: Anthony Annan skal være ferdig i Schalke. Her med Bastian Schweinsteiger. Foto: AP Photo/Matthias Schrader Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter bare et halvt år i tysk fotball kan Anthony Annan være på vei vekk fra Schalke 04. Den tidligere Rosenborg-spilleren har fått beskjed om at han kan finne seg en ny klubb i sommer.

Nettstedet Ghanasoccernet er en av flere medier som fredag gjengir uttalelser fra Schalkes sportsdirektør Horst Heldt. Han skal ha snakket om fremtiden til Annan og en annen spiller, kinesiske Hao Junmin.

- Vi har fortalt han (Junmin) at han er i en situasjon hvor vi foreslår at han finner en ny klubb. Det samme gjelder for Annan, har Heldt angivelig uttalt torsdag.

Ghanesiske Annan ble solgt fra Rosenborg i januar, og har en kontrakt som varer i tre år til i Gelsenkirchen-klubben. Schalke har allerede kvittet seg med elleve spillere i år, etter at de i fjor endte på en skuffende 14.-plass. Spartak Moskva og tyrkiske Bursaspor blir nevnt som klubber med interesse for å hente Annan i sommer.

(NTB)