Annan smigret over Arsenal-interesse

- Han er en av de spillerne det er mest interesse for, sier Erik Hoftun.

SIKRET GULLET: Rosenborgs Trond Olsen (t.v.), Anthony Annan (foran) og Steffen Iversen jubelr etter 0-2 scoringen mot Molde. Seieren sikret seriemesterskapet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
SIKRET GULLET: Rosenborgs Trond Olsen (t.v.), Anthony Annan (foran) og Steffen Iversen jubelr etter 0-2 scoringen mot Molde. Seieren sikret seriemesterskapet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet.no): I går vant Anthony Annan seriegull med Rosenborg. I dag linkes han til Arsenal og Manchester United. Skysports skriver at Premier League-klubbene er interessert i 23-åringen fra Ghana.

- Det er stort å bli fulgt av to lag som Arsenal og Manchester United. Men nå har jeg akkurat vunnet serien her, jeg skal nyte det og så får vi se hva som skjer i framtida, sier Annan til Skysports. Sammenlignes med EssienAnnan var på prøvespill i Blackburn i fjor sommer, men det ble ingen overgang. Nå ser det ut til at sammenligninger med landsmannen Michael Essien har åpnet øynene i de to toppklubbene.

- Essien er en toppspiller, å bli sammenlignet med ham er fantastisk, sier Annan.

23-åringen mener imidlertid at folk er gale hvis de sammenligner de to.

- Essien har alt, klasse, styrke, ballfølelse, kondisjon. Folk er gale hvis de sammenligner oss. Jeg har lært masse av å spille med ham, han er rett og slett fantastisk.

- Aktuell for salgAnnan skal representere Ghana i African Cup i januar og sier han har fullt fokus på det framover. Det vil også være et viktig utstillingsvindu for landslagsspilleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer