Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Annan smigret over Arsenal-interesse

- Han er en av de spillerne det er mest interesse for, sier Erik Hoftun.

SIKRET GULLET: Rosenborgs Trond Olsen (t.v.), Anthony Annan (foran) og Steffen Iversen jubelr etter 0-2 scoringen mot Molde. Seieren sikret seriemesterskapet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
SIKRET GULLET: Rosenborgs Trond Olsen (t.v.), Anthony Annan (foran) og Steffen Iversen jubelr etter 0-2 scoringen mot Molde. Seieren sikret seriemesterskapet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

|||TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet.no): I går vant Anthony Annan seriegull med Rosenborg. I dag linkes han til Arsenal og Manchester United. Skysports skriver at Premier League-klubbene er interessert i 23-åringen fra Ghana.

- Det er stort å bli fulgt av to lag som Arsenal og Manchester United. Men nå har jeg akkurat vunnet serien her, jeg skal nyte det og så får vi se hva som skjer i framtida, sier Annan til Skysports.

Sammenlignes med Essien
Annan var på prøvespill i Blackburn i fjor sommer, men det ble ingen overgang. Nå ser det ut til at sammenligninger med landsmannen Michael Essien har åpnet øynene i de to toppklubbene.

- Essien er en toppspiller, å bli sammenlignet med ham er fantastisk, sier Annan.

23-åringen mener imidlertid at folk er gale hvis de sammenligner de to.

- Essien har alt, klasse, styrke, ballfølelse, kondisjon. Folk er gale hvis de sammenligner oss. Jeg har lært masse av å spille med ham, han er rett og slett fantastisk.

- Aktuell for salg
Annan skal representere Ghana i African Cup i januar og sier han har fullt fokus på det framover. Det vil også være et viktig utstillingsvindu for landslagsspilleren.

Dagen derpå på Lerkendal tenker sportslig leder Erik Hoftun allerede framover. Og spillersalg er en del av alle klubbers hverdag.

- Annan er helt klart en av dem det er interesse rundt, og som kan være aktuell for et salg, sier Hoftun til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling