Manchester City tapte mot Brentford

Anonym i City-fiasko

Brentford rystet Manchester City på overtid og sikret tre poeng. Etter kampen lettet Pep Guardiola på sløret om Erling Braut Haaland.

COMEBACK: Esten O. Sæther kommenterer det overraksende tapet til Manchester City mot Brentford etter at Haaland gikk målløs av banen etter skade-comeback Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester City - Brentford 1-2 (1-1)

Erling Braut Haaland og Manchester City hadde en tung dag hjemme mot Brentford.

Brentford gikk opp i ledelsen etter 16 minutter. Ivan Toney var målscorer. Rett før pause utliknet Phil Foden, men Pep Guardiolas menn greide ikke å snu kampen.

De hadde et enormt press på overtid, men i stedet for at de fikk uttelling var det Brentford som kontret inn seieren på overtid.

Igjen var det Toney som avsluttet kontringen med å senke mektige Manchester City.

- Selv om de er City, er de også bare mennesker. Mennesker kan tape kamper. Vi fortjente poengene, sier matchvinneren til BT Sport.

- Det er sensasjonelt, utbrøt Viaplay-kommentator Kasper Wikestad.

MATCHVINNER: Ivan Toney. Foto: NTB
MATCHVINNER: Ivan Toney. Foto: NTB Vis mer

Erling Braut Haaland var også en skygge av seg selv i oppgjøret. Nordmannen hadde få sjanser, og måtte gå skuffet av i det siste oppgjøret før VM-pausen.

Det var en tydelig skuffet Haaland som tuslet av Etihad-gresset. Han ristet på hodet gjentatte ganger, men tok seg også tid til å takke City-fansen for støtten.

Tallenes klare tale er at Haaland hadde en tung dag på jobben.

BBC- og Sky Sports-analytiker «Statman Dave» har delt statistikk som viser at Haaland hadde null skudd på mål i løpet av oppgjøret. Han vant heller ingen dueller. Totalt i løpet av oppgjøret touchet han ballen 21 ganger, skriver han på Twitter.

Etter kampen lettet Pep Guardiola på sløret om Haalands form:

- Jeg vet ikke. Erling gjorde et godt forsøk, men han føler seg ikke helt topp. Vi tenkte at vi trengte en targetmann der oppe, svarer Pep Guardiola på spørsmål om Haaland kommer til å spille treningskampene med Norge 17. og 20. november, sier City-manageren etter kamp. ifølge TV 2.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer