ANSATT TATT I PROMILLEKONTROLL: En ansatt i Norges Skiforbund skal ha blåst rødt i en promillekontroll. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
ANSATT TATT I PROMILLEKONTROLL: En ansatt i Norges Skiforbund skal ha blåst rødt i en promillekontroll. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Ansatt i skiforbundet tatt i promillekontroll

På vei til Raw Air-avslutningen i Vikersund.

(Dagbladet): En ansatt i Skiforbundet skal ifølge Drammens Tidene ha blitt stoppet på vei til Raw Air-avslutningen i Vikersund i dag.

- Promillen var nok på mellom 0, 5 og 1. Trolig dagen derpå-promille, sier operasjonsleder Håvard Gåsbakk til avisa om mannen som fikk førerkortet beslaglagt søndag formiddag.

Ifølge DT skal mannen ha kommet kjørende i en bil med forbundets logo, da han litt før klokka 10.15 ble vinket inn til en promillekontroll. Gjentatte ganger blåste personen rødt, før han ble tatt med til politiet for en blodprøve.

Kjente igjen sjåføren

Operasjonsleder Gåsbakk ville ikke bekrefte overfor avisa om mannen kjørte en bil med Det norske skiforbundet sin logo, men en Åmot-kvinne skal ha vært vitne til hele hendelsen.

Til DT forteller hun at hun fikk øye på skiforbundets bil og kjente igjen sjåføren, og at mannen som blåste rødt ble henvist til passasjersetet i skiforbundet-bilen, mens en politikvinne kjørte bilen bort fra busslomma.

– Jeg hørte de sa at han måtte si ifra hvis han hadde avtaler med noen i bakken, forteller kvinnen.

Da avisa tok kontakt med den promillesiktede mannen ønsket han ikke kommentere hendelsen. Sportssjef Clas Brede Bråthen kjente ikke til hendelsen da avisa ringte.

Dagbladet har forsøkt å ringe Clas Brede Bråthen,men har ikke fått tak i sportssjefen.