LaLiga

Ansettelse vekker oppsikt: - Kontroversielt

Valencia har ansatt José «Pepe» Bordalás (57) som sin nye trener. Han blir deres sjette trener på to år.

TAR OVER: Pepe Bordalás er mannen som skal ta Valencia inn i fremtiden. Foto: Pressinphoto/Shutterstock.
TAR OVER: Pepe Bordalás er mannen som skal ta Valencia inn i fremtiden. Foto: Pressinphoto/Shutterstock. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er blitt bekreftet at Valencia blir neste stoppested for 57-åringen fra Alicante. Det var under en pressekonferanse onsdag at Getafe-president takket Bordalás for hans innsats i klubben, og samtidig uttrykket sin stolhet over at at han nå skal videre.

- Det er en ære at vår trener skal videre til en klubb vi anser som en venn i Valencia, fastslo Torres.

Laget på Mestalla har vært et salig kaos i lengre tid, og nå er det altså Bordalás, som kommer fra et opphold i Getafe, som skal ta over.

Slåsskamper og ironiske feiringer

Under Bordalás har Getafe tidvis spist kirsebær med de store i toppen av LaLiga-tabellen, og i 2018/2019-sesongen var det, ironisk nok, Valencia som stoppet klubben fra å nå både Copa del Rey-finale og Champions League-spill.

Siden den gang har alle pilene pekt ned for Valencia, mens for Bordalás og Getafe pekte de fleste piler opp den påfølgende sesongen.

Selv om Champions League røk, måtte klubber som Ajax i Europa League gi tapt for den robuste og tøffe spillestilen Getafe har gjort seg bemerket for de siste årene.

Under Bordalás har nemlig Getafe, som tidvis ble referert til som «EuroGetafe» for sine bragder i Europa League. I 2019/2020-sesongen holdt det til en åttedelsfinale mot Inter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer