Ansetter personlig assistent

Watford-direktør Terry Byrne er hyret inn som David Beckhams forlengede arm.

Byrne, som tidligere har spilt for Leyton Orient og Cambridge, lander i Spania og Real Madrid i desember for å bistå det britiske fotballikonet, melder BBC.

Watford-direktøren er lei seg for å slutte i Watford, men gleder seg til å inngå et samarbeid med Beckham.

- Jeg er skuffet over at jeg ikke kan avslutte jobben jeg har startet på. Men jeg er spent på det nye prosjektet, og jeg mener det er et tilbudt jeg ikke kan si nei til, sier Byrne.

Nytt samarbeid

- En utrolig mulighet. Han har vært head-huntet, sier klubb-formann Graham Simpson ifølge Evening Standard.

Byrne har også gjort karriere som fysioterapeut, massør, psykoterapeut og manager. Under VM 98 jobbet Byrne som fysioterapeut for det engelske landslaget. Også under EURO 2000 var Byrnes hender gode å ha. Han tror erfaringene han har høstet gjennom de nevnte engasjementene kan komme til nytte i Beckham-prosjektet.

- Slike erfaringer vil være til nytte i jobben med å passe på noen som er så stor i fotball, sier Byrne.

Dyr i drift

Samtidig som det blir kjent at Beckham har ansatt en personlig assistent, skriver engelske tabloidaviser om glamorguttens enorme kostnader i Spania. Overgangen til Real Madrid har kostet briten over 5 millioner kroner bare i hotellutgifter. I 80 dager og netter har Beckham vært inventar på femstjernershotellet Santo Mauro i Madrid.

Men med en inntekt på 1,4 millioner kroner i uka er det tvilsomt at en regning på 5 millioner kroner vil gjøre noe merkbart innhogg i budsjettet til familien Beckham.

- Regningen har fått sin oppmerksomhet i hjemmet, men familien må være sikre på at både sikkerhetsmessige og private krav oppfylles. Inntil det skjer, er det viktig at David har det komfortabelt, sier en nær venn av paret ifølge Daily Mirror.

Av de 5 millionene skal 960 000 være brukt på overnatting, 82 000 ved baren, 108 000 er brukt på TV- og videofornøyelser, mens 880 000 kroner har gått til parkeringsavgift for de fem Beckham-luskusbilene som har hatt tilhold ved Santo Mauro de siste 80 dagene.

Ifølge britiske tabloider er Beckham «idealgjest» hos Santo Mauro.

SAMMEN IGJEN: Terry Byrne har jobbet med David Beckham tidligere - som massør. Her får Beckham behandling under EURO2000. Foto: AP/SCANPIX
MAKKERE UTENFOR BANEN: David Beckham tar ofte med seg kona Victoria på kamp - også som tilskuere. Foto: AFP/SCANPIX