Antic vil trene Spurs

Og bookmakerne tror den tidligere Barcelona-sjefen får jobben.

53-årige Radomir Antic trente Barca med blandet hell sist sesong. Tidligere har han styrt både Real- og Atletico Madrid. Nå kan han overta for sparkede Glenn Hoddle.

- Å jobbe i England hadde vært spennende, men de har ikke kontaktet meg. Så jeg kan ikke si mer nå, sier Antic til Sky Sports i dag.

Gigantbookmaker William Hill vet ikke helt om de tror på det. De velger å ikke ta i mot spill på ny Spurs-sjef, fordi velinformerte Tottenham-kilder har hvisket til dem at Antic vil få jobben.

- Inntil vi er helt sikre på at ingen allerede har fått jobben, tar vi ikke veddemål, sier en talsmann.

Antic spilte for Luton på 80-tallet. Hvem var sjefen hans der? Jo, David Pleat, Tottenham-direktøren som i går kveld inntil videre fikk ansvaret for A-laget etter Hoddle.

Ikke overraskende er Tottenham-jobben meget spennende for flere. Den tidligere franske stjernevingen David Ginola har meldt seg til tjeneste.

- Jeg vil trene Tottenham fordi jeg kjenner klubbstrukturen, og fordi jeg vet at jeg kan tiltrekke de beste spillerne, sier Ginola til nyhetsbyrået PA.

Andre favoritter er Celtic-sjef Martin O'Neill, og Rangers-manager Alex McLeish. Også Blackburn-manager Greame Souness og Charltons Alan Curbishley er koblet til jobben.

(Dagbladet.no)

<B>STORKLUBB:</B> Radomir Antic rakk å handle inn Juan Pablo Sorin til Barcelona før han ble avløst av Frank Rijkaard i sommer.