PRØVER Å SKREMME: Noen sendte en kule i posten til Anton Ferdinand for å skremme han før morgendagens cupoppgjør mot Chelsea. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
PRØVER Å SKREMME: Noen sendte en kule i posten til Anton Ferdinand for å skremme han før morgendagens cupoppgjør mot Chelsea. Foto: REUTERS/Eddie KeoghVis mer

Anton Ferdinand fikk en kule i posten

Grunnen skal være rasismeanklagene rettet mot John Terry.

(Dagbladet): Det er rettet mange øyne mot London når Queens Park Rangers tar imot naboklubben Chelsea i FA-cupen i morgen. Det er første møte mellom John Terry og Anton Ferdinand etter rasismeanklagene sistnevnte kom med.

Under 24 timer før kampstart skal Ferdinand ha fått en kule tilsendt i posten, avsenderen skal naturlig nok være anonym, ifølge fulhamcronicle.

Politiet i London bekrefter hendelsen.

- Vi etterforsker en påstand om ondsinnet kommunikasjon mottatt av Queens Park Rangers i dag, sier politiet i en uttalelse ifølge SkySports.

Høring til onsdag
John Terry skal i høring angående saken førstkommende onsdag, til tross for at klubben og spilleren nekter for beskyldningene.

Anton Ferdinand skal på sin side har blitt utsatt for trussler på mail, og har skaffet seg ekstra trygghet før morgendagens møte med Chelsea. Det skal ha kostet stjernen 30.000 pund (ca 270.000 kroner).

Chelsea-manager Andre Villas Boas har blant annet uttalt at John Terry og Anton Ferdinand må hilse på hverandre før kampen i morgen. På spørsmål om det er viktig, svarte portugiseren:

- Det er ekstremt viktig, ekstremt viktig, ifølge Daily Mail.