Antyder at Hangeland får ny sjanse i forsvarsrekka til helga

- Han fikk en sjanse, og tok den.

HANGELAND FÅR EN NY SJANSE: - I og med at Damien Delaney var suspendert sist, ga det folk som Brede Hangeland en sjanse, og han tok den, gjorde han ikke? Etter mitt syn var han strålende, sier Neil Warnock. Foto: AP Photo/Tim Ireland
HANGELAND FÅR EN NY SJANSE: - I og med at Damien Delaney var suspendert sist, ga det folk som Brede Hangeland en sjanse, og han tok den, gjorde han ikke? Etter mitt syn var han strålende, sier Neil Warnock. Foto: AP Photo/Tim Ireland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Crystal Palace-manager Neil Warnock antyder at Brede Hangeland vil få en ny sjanse i forsvarsrekka mot Sunderland mandag.

Hangeland har spilt de to siste kampene for London-klubben i Scott Danns skadefravær, men den siste uka har Dann vært tilbake på treningsfeltet. I tillegg har Crystal Palace også midtstopper Damien Delaney tilbake etter karantene mandag.

Det kunne potensielt sendt Hangeland tilbake på innbytterbenken, men manager Warnock antyder at han ikke nødvendigvis vil sende Scott Dann på banen fra start mot Sunderland.

- Scott har løpt en del denne uka, og han har følt seg litt øm, sier Warnock til Croydon Advertiser.

- Han skal etter planen trene noe hardere torsdag, så vi får bare vente og se, tilføyer han.

- Strålende Palace-sjefen er samtidig klar på at Brede Hangeland har benyttet sjansene han har fått godt.

- I og med at Damien Delaney var suspendert sist, ga det folk som Brede Hangeland en sjanse, og han tok den, gjorde han ikke? Etter mitt syn var han strålende, sier Warnock.

Brede Hangeland scoret det første målet i 2-2-kampen mot West Bromwich lørdag - rogalendingens andre fulltreffer denne sesongen. Den første kom i serieåpningen mot Arsenal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer