Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Apelyder mot Yorke

Den tidligere Blackburn-spissen Dwight Yorke ble møtt med apelyder på Ewood Park.

Nå raser Birmingham-manager Steve Bruce.

Yorke ble byttet inn etter 74 minutter, men er særdeles upopulær hos Blackburn-fansen etter sommerens tumulter der han havnet i klinsj med daværende manager Graeme Souness.

Det ble imidlertid ikke bare pepet mot Yorke. Noen ropte apelyder mot den fargede Birmingham-spissen.

Syke av det

-  Han ble utsatt for rasisme. Dwight er svært frustrert og sint. Det minnet om det som Englands landslag ble utsatt for i Spania. Det er helt sykt, sier Bruce.

Bruce godtar at fansen ikke alltid er fornøyd med spillerne, men mener fansen gikk altfor langt søndag.

-  Vi så det i midtuken, nå så vi det igjen. Vi er så lei dette at vi blir syke av det, sier Bruce videre.

Konkurrenten storspilte

Blackburn ønsket ikke å kommentere saken før de har kartlagt hva som skjedde. Mandag må trolig klubben uttale seg om den pinlige hendelsen.

Morten Gamst Pedersen avanserte fra tribunen til benken i denne kampen, men måtte se at hans kanskej hardeste konkurrent, Steven Reid, storspilte. Reid reduserte blant annet til 2- 3. Og situasjonen ble ikke så mye lysere for Gamst Pedersen personlig da en annen utfordrer - Paul Gallacher - sikret Blackburn det ene poenget med utlikninga til 3- 3.

(NTB)

<B>GAMLE VENNER: </B> Tidligere Blackburn-spiss Dwight Yorke (t.h) fikk ikke like god behandling av publikum som han fikk av sin gamle kollega David Thompson.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media