Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Åpen for United

LERKENDAL (Dagbladet.no): Erik Hoftun møtte Dagbladet.nos lesere i dag, og ble blant annet spurt om hvorfor han ikke begynner i Manchester United. Les svarene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leserne lurte også på generasjonsskifte, skjeggvekst og Brann-kampen.

Spørsmålene var mange og varierte da Rosenborg-kaptein Erik Hoftun ladet opp til dagens RBK-trening på Lerkendal med å svare på spørsmål fra Dagbladet.nos lesere. For eksempel mente Silje Kristine at han burde skifte beite:

- Hvorfor begyner ikke du på Manchester United? Du er absolutt god nok..... Og de trenger noen gode forsvarsspillere for tiden. Hadde du sagt ja til et tilbud?

- Det er vel ikke så veldig realistisk, akkurat. Men skulle United komme med et tilbud, hadde det vært vanskelig å si nei, svarte Hoftun.

Ellers var det mange som ville vite hvordan han vurderer de to tøffe kampene mot Brann og Porto. Generasjonsskiftet i Rosenborg var også et yndet tema, og en og annen Lillestrøm-supporter håpet på litt hoftunsk hjelp i serieavslutningen.

«Kanarigutt» ba tynt om et par sjølmål på Brann stadion.

- Det blir nok ikke noe av det, nei! Når en har vunnet mye, får en bare lyst til å vinne enda mer. Så enkelt er det. Må likevel si jeg er veldig imponert over det Lillestrøm har gjort i år. Du kan være stolt av laget ditt uansett om det blir gull eller sølv, skriver Hoftun.

Hoftun avslørte også at han kastet «brynjen » han har brukt i det siste før gårsdagens kamp mot Celtic, og at det var en nedtur da hans verste motstander noensinne gikk til engelsk 2. divisjon.

Les svarene fra dagens nettmøte!

GIR ALT: Erik Hoftun gir alltid alt for Rosenborg. Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart