FOR OFFENSIVT:  Ståle Solbakken er selvkritisk etter å ha blitt straffet for et offensivt laguttak i de siste kampene. Foto: SAM BAGNALL / NTB SCANPIX
FOR OFFENSIVT: Ståle Solbakken er selvkritisk etter å ha blitt straffet for et offensivt laguttak i de siste kampene. Foto: SAM BAGNALL / NTB SCANPIXVis mer

- Åpenbart valgte jeg veldig feil i de to siste kampene

Nå vil Ståle Solbakken tette igjen bakover.

Ståle Solbakken vurderer endringer i Wolverhampton-laget for å tette igjen bakover etter de to hjemmetapene i romjula.

På årets første dag venter opprykksjagende Crystal Palace i London, og Solbakken sier til «ulvenes» nettsted at han ser nøye på hvilke endringer som bør gjøres.

- For meg handler det nå om å velge et lag mot Palace som kan være bunnsolid, sier Solbakken.

- Vi hadde et veldig offensivt lag mot Ipswich. Jeg velger laget og spillerne jeg mener er rett, men åpenbart valgte jeg veldig feil i de to siste kampene. Som manager er det min jobb å gjøre endringene som må til, for vi er i en situasjon hvor vi trenger å samle poeng raskt.

Han sier at han håper skadelisten snart vil bli kortere, og han håper også på forsterkninger i overgangsvinduet i januar.

- Kanskje vi kan skaffe oss et par kvaliteter vi ikke har nå.

Solbakken mener at hjemmetapene mot Peterborough og Ipswich i romjula var lagets dårligste prestasjoner under ham, etter at pilen hadde begynt å peke oppover med tre seirer på de fire foregående kampene.

- Om vi hadde vunnet de to siste kampene, ville vi vært med i opprykksstriden, men jeg snakker ikke om opprykk etter lørdagens kamp. Opprykk og de to prestasjonene hører ikke sammen. Det blir tøft å snu dette nå, sier han.

(NTB)