Åpenhjertig Claus Lundekvam om seg selv i ny bok: - Jeg har latt livet mitt gå i grus, og latt andre liv gå i grus samtidig

«Claus Lundekvam - En kamp til».

ÅPENHJERTIG: Claus Lundekvam i boka «Claus Lundekvam - En kamp til». Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
ÅPENHJERTIG: Claus Lundekvam i boka «Claus Lundekvam - En kamp til». Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Claus Lundekvam (42) gir i morgen ut boka «Claus Lundekvam - En kamp til» som er utgitt av Cappelen Damm og ført i pennen av Thomas Karlsen.

Her forteller den tidligere fotballspilleren åpenhjertig om fotballkarrieren sin, som blant annet inneholder misbruk av alkohol og kokain. Claus Lundekvam har tidligere stått fram som alkoholiker og narkoman.

Det var tomheten etter endt karriere som gjorde at Lundekvam fant veien til rusen.

«Jeg ønsket meg alt, og etter hvert kunne jeg også alt. Og da jeg hadde fått alt, var det ikke nok. Jeg hadde trent og jobbet hardt, stått på hver eneste dag for å komme dit jeg var. Bilene, båtene, luksusferiene, festene i London - jeg fortjente det, alt sammen. Jeg skulle skvise ut enda mer. Mer fest, mer sex, mer rus. Jeg drakk med begge hendene, fordi det var eneste måten jeg visste om, til jeg ikke lenger kunne stå. Jeg tok for meg av alt, bare fordi jeg kunne».

«Og for hva? Jeg har mistet venner. Jeg har mistet min kone og kjæreste gjennom tjue år, og mens jeg ruset meg på det verste, sluttet jeg å være pappaen til døtrene mine. Jeg har kontrollert og manipulert de jeg er mest glad i. Jeg har latt livet mitt gå i grus, og latt andre liv gå i grus samtidig», skriver en åpenhjertig Lundekvam.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer