- Åpent

ManUs Ryan Giggs regner med selskap fra Liverpool og Newcastle så vel som Arsenal og Chelsea i kampen om ligatittelen i år.

Etter 1-3-tap for Fulham forrige helg, får Manchester United nye muligheter til å plukke poeng mot Portsmouth i morgen. Fulham-tapet medførte en foreløpig tredjeplass på tabellen, henholdsvis to og ett poeng bak Arsenal og Chelsea.

Flertallet av fotballkjennerne tror kampen om ligatittelen vil stå mellom nettopp disse tre gigantene. Ryan Giggs tror de får selskap.

- Det er ikke bare Arsenal og Chelsea vi må være bekymret for. Lag som Newcastle og Liverpool kan spille 10-15 kamper på rad uten tap. De kan lett klatre oppover på tabellen, sier Giggs ifølge nettstedet Sportinglife.

Newcastle har 15 poeng, Liverpool har 14. Det plasserer dem et godt stykke bak de tre tetlagene, 28 serierunder før slutt.

Giggs mener de har hatt en OK sesong så langt, og at de har alvorlige planer om å toppe tabellen ved sesongslutt.

- Vi spiller ganske bra, og for min egen del har det gått greit. Vi innser at dersom vi er på samme plass som nå eller deromkring ved nyttår, så har vi en stor sjanse.

(Dagbladet.no)

NY JUBEL? Kan ManU - her representert ved Roy Keane, Ryan Giggs og Ole Gunnar Solskjær - klatre helt til topps i år? Foto: REUTERS/SCANPIX