Åpner døra for RBK

Åge Hareide sier han definitivt er framtidas midtstopper for Norge og i Viking ble million-prislappen fort tosifret da RBK viste interesse. Nå åpner Brede Hangeland (22) sjøl døra til Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

BEOGRAD (Dagbladet): - Får jeg et tilbud vil det bli vurdert uansett hvor det kommer fra, sier Brede Hangland til Dagbladet.

- Det gjelder Rosenborg og?

- Ja, selvfølgelig. Det vil være idiotisk å ikke gjøre det.

Bundesliga-leder Werder Bremen har sett og sjekket Brede Hangeland ut av lista over potensielle forsterkninger. Etter det Dagbladet erfarer, skyldes tyskernes skuffelse at stopperen ikke så ut som den spilleren de hadde forventet. De mente han var for hengslete, for sein, og at han ikke ser ut som en fotballspiller.

Er det virkelig mulig å ta så feil av en kar Norges landslagstrener hevder skal bli vår neste store forsvarskjempe?

- Jeg ser det jeg også når jeg ser meg sjøl på TV, sier Brede Hangeland. - Jeg ser jo ikke akkurat ut som en sprinter. Men det går ikke så seint som det ser ut som. Og jeg mener at jeg er blitt hurtigere enn jeg var.

Hvilket Åge Hareide er enig i.

- Brede har gjort store framskritt både på farten og det rent taktiske. Han gjør det veldig godt, er røff og tøff i stilen og er meget god i lufta. Og i tillegg har han de riktige holdningene - han er bevisst på det han gjør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer