Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Åpner for å ta med United-fenomen i EM-troppen

Marcus Rashford.

EM-AKTUELL: Englands landslagssjef Roy Hodgson vil ikke utelukke at Manchester United-kometen Marcus Rashford kan bli tatt ut i troppen til sommerens EM-sluttspill. Foto: NTB Scanpix
EM-AKTUELL: Englands landslagssjef Roy Hodgson vil ikke utelukke at Manchester United-kometen Marcus Rashford kan bli tatt ut i troppen til sommerens EM-sluttspill. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Englands landslagssjef Roy Hodgson vil ikke utelukke at Manchester United-kometen Marcus Rashford kan bli tatt ut i troppen til sommerens EM-sluttspill.

Få hadde hørt om 18 år gamle Rashford før årets Premier League-sesong, men den siste tiden har unggutten vært fast inventar i Manchester United-angrepet. Sju mål på 13 kamper er fasiten så langt.

Landslagssjef Hodgson har mange spisser å ta av foran EM. Wayne Rooney, Harry Kane, Jamie Vardy, Daniel Sturridge, Danny Welbeck og Theo Walcott er alle aktuelle for mesterskapet i Frankrike. Likevel åpner han døra for Rashford.

- Er det helt utelukket at Rashford kan reise med England? Nei, det er ikke utelukket, sier Hodgson.

- Men akkurat nå ser det litt usannsynlig ut med tanke på de spillerne vi har og kampen om plassene i den lagdelen, tilføyer han.

Hodgson går videre langt i å antyde at Rashfords kun er et alternativ dersom andre EM-aktuelle spillere blir skadd.

- Det ville vært et veldig djervt trekk å ta ham ut, men det ville bety at jeg utelater noen som i øyeblikket har større grunn til å få sjansen. Samtidig vet man aldri. Det ville være dumt å si «nei, nei, han er ikke klar for dette og vil ikke fikse det». Det er jeg sikker på at han ville, sier landslagssjefen.
(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart