<strong>BLUSS:</strong> Nødbluss har lenge vært brukt for å skape stemning på fotballstadioner verden over. Tidligere i år ble det kjent at dette ville bli forbudt i Norge. Nå kan problemet ha blitt løst. Her er Vålerengas supportere under en kamp mot Sarpsborg i 2013. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
BLUSS: Nødbluss har lenge vært brukt for å skape stemning på fotballstadioner verden over. Tidligere i år ble det kjent at dette ville bli forbudt i Norge. Nå kan problemet ha blitt løst. Her er Vålerengas supportere under en kamp mot Sarpsborg i 2013. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix Vis mer

Åpner for bruk av bluss på norske stadioner

Norsk Supporterallianse har løst problemet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norsk Supporterallianse mener å ha funnet en løsning som åpner opp for bruk av bluss på norske fotballstadioner, skriver Nettavisen.

Organisasjonen har startet med import av bluss som ikke er nødbluss.

Etter å ha vært i en situasjon med nulltoleranse for bruk av pyroteknikk på tribunene, bekrefter overingeniør i Oslo brann- og redningsetat, Ole-Johan Rygh, at den nye løsningen ikke bryter regelverket.

– Så lenge det er ment til bruk på fotballstadioner og slike arrangementer, vil det selvfølgelig være helt greit å bruke, sier han til Nettavisen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer