Åpner opp: - Brøt avtale

Per Joar «Perry» Hansen (55) og Lars Lagerbäck (73) åpner opp om «Sørloth-konflikten». Samtidig sender «Perry» et stikk til norske fotballeksperter.

Lars Lagerbäck og Per Joar Hansen fra sin tid som trenere for det norske landslaget. Foto: Terje Pedersen / NTB
Lars Lagerbäck og Per Joar Hansen fra sin tid som trenere for det norske landslaget. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Per Joar Hansen lanserte tirsdag boka «Folk og fotball», hvor Lars Lagerbäck har vært bidragsyter.

I boka har trenerne skrevet et kapittel om dagene før de fikk sparken fra landslaget. Der blir blant annet konflikten med Alexander Sørloth tatt opp.

Lagerbäck og Sørloth endte i verbal klinsj etter at Norge tapte EM-omspillet mot Serbia.

Det skjedde under et evalueringsmøte som skal ha vært ganske langt, heftig og etter hvert med høy temperatur. Lagerbäck uttalte i NFFs pressemelding den gang at Sørloth kalte ham og assistent Per Joar Hansen for inkompetente.

«Alexander, Perry og jeg hadde blitt enige om å legge lokk på saken før vi skiltes etter landslagssamlingen. Men dessverre fortsatte NFF, Alexander og hans agent å kommentere saken ved forskjellige anledninger. For meg har det alltid vært et prinsipp å ikke bryte en avtalen, enten den er skriftlig eller muntlig.», skriver Lagerbäck i boka gjengitt TV 2.

- Aldri opplevd en slik oppførsel

- Jeg har ikke alltid blitt korrekt sitert i mine møter med media. Jeg gjør som regel aldri slikt fordi jeg ønsker alltid å vise respekt med de jeg har jobbet med. Vi hadde en avtale med Sørloth som han og hans agent brøt, forteller Lagerbäck på en pressekonferanse tirsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer