Zlatan Ibrahimovic

Åpner opp: - Det skremmer meg

Zlatan Ibrahimovic (39) har dominert verdensfotballen i en årrekke. Nå åpner svensken om frykten for å legge skoene på hylla.

LØVEN: Zlatan Ibrahimovic har brølt for scoring i flere ligaer, og i flere nasjoner. Nå kan det nærme seg slutten. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo/File Photo
LØVEN: Zlatan Ibrahimovic har brølt for scoring i flere ligaer, og i flere nasjoner. Nå kan det nærme seg slutten. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo/File Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en alder av 39 kan Zlatan Ibrahimovic allerede se tilbake på kanskje den mest meritterte karrieren noensinne i skandinavisk fotball.

Selv om svensken på ingen måte har gitt noe tegn til å være ferdig på det øverste nivået, så har han åpnet opp om hvordan det vil være den dagen det hele er over.

I et intervju med det franske magasinet France Football, som seinere er gjengitt av Fotbollskanalen, er svensken åpen om at tiden snart vil være inne for å legge skoene på hylla.

Frykten

Men han innrømmer at når den dagen kommer, så vil det være veldig merkelig.

- Den dagen du slutter å spille, den første morgenen, så våkner man opp og sier: «hva gjør jeg nå?» Man er ikke lenger programmert til å gjøre de samme tingene hver dag, du går inn i et nytt kapittel i livet, sier Ibrahimovic.

- Det skremmer meg. Hva skal jeg gjøre? Jeg er ikke der ennå, jeg vil ikke tenke på det. Når det skjer, så kommer jeg dit.

For den ofte frittalende og karismatiske svensken er han uansett klar for å leve et liv stikk i strid med det han er kjent for nå.

- Etter karrieren, så vil jeg forsvinne. Når du lever i denne verden så lenge som jeg har gjort, så vet du hva du har gått igjennom mentalt og fysisk. Så jeg ønsker å forsvinne, og nyte livet mitt, forteller Ibrahimovic.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.