Erling Braut Haaland

Åpner opp: - Ekstra vanskelig

Erling Braut Haaland deler om hvordan suksessen på banen har endret livet utenfor.

MESTER: Erling Braut Haaland med Premier League-trofeet. Foto: NTB
MESTER: Erling Braut Haaland med Premier League-trofeet. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): - Jeg tror det er et par flere folk som vet hvem jeg er nå, så det er litt ekstra vanskelig å gjøre de mest normale tingene. Men det er sånn livet mitt er nå, jeg skal ikke sitte å klage på det.

Det sier Erling Braut Haaland i et intervju med Viaplay dagen etter at han løftet Premier League-trofeet for første gang.

Det var VG som først omtalte saken.

Det var Jan Åge Fjørtoft som mandag delte på Twitter at han hadde gjort et intervju med Haaland mandag. Søndag var han med å slå Chelsea, løftet Premier League-trofeet på banen, før han feiret med lagkamerater, venner og familie i pyjamas på kvelden.

SKREMMES: I et intervju får Haaland valget mellom to bokser, der den ene inneholder noe guffent. Det får han merke på hele kroppen. VIDEO: Youtube: GOAL Vis mer

Med 36 mål i Premier League har han blitt en verdensstjerne og megasuksess i klubben som kan vinne også FA-cupen og Champions League denne sesongen.

Han har blitt klubbens store gullkalv - både på og utenfor banen.

- Livet har endret seg. Jeg kan ikke leve normalt lenger, det er bare sånn det er, sier Haaland.

- Jeg prøver å være meg selv så mye jeg kan hver bidige dag og ha gode, ærlige og fine folk rundt meg, sier han videre.

Han kommer også med en avsløring rundt hvordan han jobber som fotballspiller. At han ser mye fotball, men en ting lar han være.

- Jeg ser for eksempel aldri kampene mine i reprise. Det er mange som gjør det, men jeg har ikke troen på det. Jeg tror det kan føre til overtenkning og alt sånn, forklarer målkongen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer