Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Åpner opp for Northug-comeback under NM

Petter Northug planlegger å konkurrere igjen under NM del to i Alta i starten av april, sier skistjernens trener Stig Rune Kveen.

PÅ VEI TILBAKE?: Petter Northug kan gjøre comeback i Alta. Foto: NTB scanpix.
PÅ VEI TILBAKE?: Petter Northug kan gjøre comeback i Alta. Foto: NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mesterskapet arrangeres 4. til. 8. april, og sjansen er størst for at Petter Northug går lagsprinten for Strindheim sammen med lillebror Even.

- Det er en stor sjanse for at Petter går lagsprinten. Det er en øvelse som motiverer ham, i og med at han kan gå med broren sin, Even. På papiret er det et relativt sterkt lag. Så det er helt klart for at Petter dukker opp i Alta, sier Kveen til NRK.

Kveen sier at Northug er frisk og rask og at han trener bra. Det er heller ikke utelukket at han kan komme til å gå flere distanser i Alta. Der er det 10 kilometer klassisk og 50 kilometer skøyting på programmet.

Om en eventuell neste sesong er ingenting avklart.

- Det er for tidlig å si om hva som kan skjer videre når det gjelder å gå på med en ny sesong. Men det er helt klart positivt at Petter ønsker å gå skirenn igjen, sier Kveen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!