Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Morgan Beck Miller og Bode Miller:

Åpner opp om datterens død

Morgan Beck Miller, kona til den tidligere alpinisten Bode Miller, åpner opp om dødsfallet til datteren Emeline Grier Miller.

MISTET DATTEREN: Bode Miller og kona Morgan Beck Miller mistet datteren Emeline i juni. Her er de sammen med sønnen Nash (3). Foto: Mark Ralston / AFP Photo / NTB Scanpix
MISTET DATTEREN: Bode Miller og kona Morgan Beck Miller mistet datteren Emeline i juni. Her er de sammen med sønnen Nash (3). Foto: Mark Ralston / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer

- Det er 37 dager siden jeg sist holdt veslejenta mi. Jeg ber til gud om at ingen andre foreldre føler denne smerten, skriver Morgan Beck Miller (31) på Instagram.

Beck og ektemannen Bode Miller mistet datteren Emeline Grier Miller (19 md.) i en drukningsulykke 9. juni i år.

Nå ønsker de å spre bevissthet om barns sikkerhet rundt basseng.

- Drukning er den vanligste dødsårsaken for barn i alderen 1-4. Vi snakker om vaksinering, bilseter, økologisk mat, skjermtid, etc. i lengden, men den største risikoen barna dine møter er en lydløs morder, skriver Beck, og legger til:

- Det tar sekunder. Vær så snill og hjelp oss med å spre bevissthet. Det er de første stegene for å forhindre denne typen tragedier.

Takker for støtten

Beck var på besøk hos naboen da hun innså at datteren var forsvunnet.

Hun løp ut, fant datteren i bassenget, og startet øyeblikkelig livredning.

Da ambulansepersonell ankom stedet, ble Emeline fraktet til det lokale sykehuset, men livet til den lille jenta sto ikke til å redde.

Foreldrene delte selv dødsbudskapet.

- Vi er mer enn knust. Vårt lille barn, Emmy, gikk bort i går. Aldri hadde vi trodd at vi ville oppleve en slik smerte. Hennes kjærlighet, hennes lys, hennes ånd vil aldri bli glemt. Vår lille jente elsket livet og levde det til det fulle hver eneste dag, skrev Miller-familien på Instagram.

Venter barn

Lindsey Meehleis, parets jordmor, har satt opp en kronerullingsside på vegne av Miller-familien.

A post shared by Morgan Miller (@morganebeck) on

«Samtidig som familien navigerer gjennom en sorg som ingen foreldre burde få oppleve, har vi respondert til samfunnets ønske om å hjelpe. De innsamlede pengene fra GoFundMe-kampanjen vil bli brukt til å danne et fond til ære for søte Emeline Grier», heter det i beskrivelsen.

Kampanjen har hittil samlet inn 31 331 dollar.

Bode og Morgan Miller giftet seg i 2012 og fikk sitt eldste barn, sønnen Nash, i 2015. Året etter kom Emeline, eller Emmy som ekteparet kalte henne, til verden.

I oktober venter paret sitt tredje barn, meldte paret på Instagram i april.

Bode Miller har ytterligere to barn fra et tidligere forhold.