Ole Gunnar Solskjær

Åpner opp om Sancho-sagaen

Det var aldri noen tvil om at Ole Gunnar Solskjær lenge hadde ønsket seg Jadon Sancho, og i sommer fikk han endelig viljen sin. Nå åpner Manchester United-manageren opp om prosessen for å sikre seg superstjerna.

Ole Gunnar Solskjær forteller til Dagbladet at klubben aldri vurderte å gi opp Jadon Sancho. Video: Kristoffer Løkås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

CLICK HERE FOR ENGLISH VERSION

23. juli kom endelig nyheten alle Manchester United-supportere hadde ventet på. Jadon Sancho hadde endelig satt pennen på papiret, og skrevet under en kontrakt med «De røde djevlene».

Men veien for å sikre den driblesterke kantspilleren var ekstremt lang.

I et intervju med Dagbladet bekrefter Ole Gunnar Solskjær at overgangen gikk i vasken forrige sommer, men at de ikke av den grunn mistet interessen.

Ga aldri opp

- Vi fulgte med han hele tiden etter at det gikk i vasken i fjor. Da ble det for dyrt, men vi mistet ikke interessen. Han fikk et år ekstra erfaring, vi ble et bedre lag i løpet av det året, og prisen ble desto bedre for vår del. Vi vet at han kommer til å bli veldig viktig for oss i mange år framover. Men det var ikke noe tvil om at vi skulle prøve oss igjen, sier Solskjær til Dagbladet.

- Kan du si litt om hva som skjedde i kulissene når ting endelig begynte å løsne?

- Det er ikke jeg som forhandler med klubber. Der har vi andre. Jeg kan ikke si når de følte at dette begynte å gå vår vei, sier 48-åringen.

Se hele Dagbladets intervju med Ole Gunnar Solskjær her:

I dette intervjuet snakker Ole Gunnar Solskjær blant annet om familien, livet utenfor fotballen i Manchester og Jadon Sancho-sagaen. Reporter: Henrik Ljosland / Video: Kristoffer Løkås / Research: Fredrik Filtvedt / Andreas Særsland Vis mer

Kom syk

Etter rapportene, skal Sancho ha kostet Manchester United 900 millioner kroner. Det betyr at han går inn på listen over de 20 dyreste overgangene i historien.

Til tross for at de røde fra Manchester åpnet lommeboka for å sikre seg Erling Braut Haalands tidligere lagkamerat, har han bare fått innhopp i sesongens første to kamper. 15 minutter mot Leeds, og 30 minutter mot Southampton.

SVINDYR: Jadon Sancho kostet ble hentet for 900 millioner fra Borussia Dortmund. Foto: Paul Terry / PA Images
SVINDYR: Jadon Sancho kostet ble hentet for 900 millioner fra Borussia Dortmund. Foto: Paul Terry / PA Images Vis mer

På spørsmål om hvorfor Sancho ennå ikke har vært å se i startoppstillingen Manchester United, svarer Solskjær følgende:

- Hehe, det er så mye dere skulle ha visst. Nå er det ikke noen hemmelighet at han var syk. Når han skulle komme inn her så mistet han den første uka. Han var ganske dårlig, og ikke i nærheten av å være i form til å starte en Premier League-kamp mot Leeds, som er en ekstrem øvelse i seg selv med den fysikken dem har, sier nordmannen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer