Åpner opp om skrekkhistorien

14 år gammel opplevde Paige VanZant sitt livs mareritt. Hun håper nå at boka «Rise» skal hjelpe andre i samme situasjon.

ÅPNER OPP: Paige VanZant. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Paige VanZant. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Paige VanZant er en av UFC-sirkusets aller største profiler. Hun har vunnet sju av sine elleve MMA-kamper siden hun debuterte for snart seks år siden.

Hun fikk en veldig stor fanskare etter at hun deltok i den amerikanske versjonen av "Skal vi Danse" i fjor, og 24-åringen, har også fått prestisjeoppdrag som modell for store merker som Nike og Columbia Sportwear.

Men bak den vellykkede fasaden har VanZant med seg en mørk fortid.

Gruppevoldtatt

I disse dager lanserer den amerikanske 24-åringen sin selvbiografi: Rise. Der forteller hun om en skrekkhistorie fra ungdomssåra.

VanZant, som på den tida het Paige Sletton, hadde blitt mobbet på skolen i lang tid. En kveld ble hun invitert på fest av en gjeng gutter. I boka skriver 24-åringen, som da var 14 år, at hun var så glad så glad for at noen ville henge med henne.

- Jeg hadde det så vondt at alt jeg tenkte da de spurte meg var: Wow, jeg har noen som vil være vennene mine, skriver hun i selvbiografien.

Hele kvelden endte brutalt. I selvbiografien skriver VanZant at guttene skjenket henne så full at hun ikke kunne forsvare seg, før de voldtok henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer