Åpner opp om sparkingen

Ole Gunnar Solskjær snakker for første gang om sparkingen i et intervju på klubbens hjemmeside.

SIER FARVEL: Tidligere manager for Manchester United Ole Gunnar Solskjær sier hadet til klubben etter å ha fått sparken. Video: Twitter / Manchester United Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): Lørdag fikk Ole Gunnar Solskjær offisielt sparken i Manchester United. I kveld har han gitt sitt siste intervju som Manchester United-trener til klubbens hjemmeside.

- Jeg er stolt og glad for å ha fått lede denne klubben, sier Solskjær i et tårevått intervju.

- Denne klubben betyr alt for meg, og sammen er vi en god kombinasjon, men dessverre klarte jeg ikke å få resultatene som trengtes, og derfor er det på tide for meg å tre til side.

Han ser fornøyd tilbake på tiden.

- Jeg er veldig, veldig stolt. Selvfølgelig er det en av de tingene du drømmer om i livet ditt. Når du har vært spiller, når du har vært reservelagstrener, neste jobb da, den eneste drømmen og det eneste du ikke har gjort er å styre klubben, og det har jeg nå. Det har vært flott, det har vært underholdende fra første til siste minutt, så jeg må takke alle spillerne, for siden jeg kom inn har de vært flotte folk.

Skal tilbringe tid med familien

Solskjær forteller at han ikke vil svare på alt og heller ikke kommer til å gjøre noen andre intervjuer med pressen.

- Det kommer til å være journalister som spør meg om intervjuer, men nei, jeg kommer ikke til å gjøre noen intervjuer, sier Solskjær.

Han sier at han nå skal tilbringe tid med familien i Norge.

- Jeg skal tilbringe litt tid med familien min. Det har nok vært den vanskeligste delen, gjennom pandemien, med Norge som er åpent og her stengt, familien min flyttet tilbake til Norge og min yngste, han elsker det der, så vi har levd fra hverandre, sier nordmannen.

SPARKEN: Solskjær som nylig fikk sparken i Manchester United forlot Carrington treningsanlegg for siste gang. Vis mer

Vil at etterfølgeren skal lykkes

Han sier at han kommer til å fortsette å følge laget.

- Jeg vil selvfølgelig følge med på laget, og forhåpentligvis kommer neste manager inn og jeg vil støtte ham, sier Solskjær og forklarer:

- Jeg vil at han skal lykkes, forhåpentligvis har jeg lagt grunnlaget for at det skal skje fordi jeg vet jeg er god på det jeg gjør. Jeg er en supporter og jeg ønsker spillerne alt godt. Det er noen veldig gode spillere der og gode mennesker.

Nordmannen mimrer tilbake til et av hans største øyeblikk som Manchester United-manager og snakker om mirakelet i Paris. Han sier at han vil han huske kampen lenge.

- For en kveld. Det var sannsynligvis den første natta disse guttene opplevde hva Man. United egentlig handler om, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer