Paige Spiranac

Åpner opp

- Tilbakemeldingene var utrolig. Det er så mange menn som sliter med usikkerhet, og det er noe jeg ønsket å rette oppmerksomheten mot, sier Paige Spiranac (29).

ÅPNER OPP: Paige Spiranac åpner opp om kåringen. Foto: Instagram/_paige.renee
ÅPNER OPP: Paige Spiranac åpner opp om kåringen. Foto: Instagram/_paige.renee Vis mer
Publisert

Paige Spiranac var for inntil et par år siden en svært lovende proff golfspiller. Hun trappet noe ned og vier nå livet sitt til å være golfekspert og sosiale medier-profil.

For noen måneder siden ble hun kåret «verdens hotteste kvinne» i det amerikanske magasinet Maxims tradisjonsrike kåring. Der la hun superstjerner som skuespiller Megan Fox, artist Dua Lipa og influencer Kylie Jenner bak seg på topp 100-lista.

Nå forteller 29-åringen om opplevelsen:

- Det er morsomt. Manageren min ringte meg og sa: «Du kommer aldri til å tro dette, men Maxim vil at du skal gjøre coveret». Først sank det ikke helt inn, og så ringte jeg henne tilbake og sa: «Vent, betyr det at jeg er nummer én, jeg klarte det?» sier Spiranac ifølge New York Post.

PÅ FORSIDEN: Paige Spiranac på toppet Maxims kåring. Foto: Maxim
PÅ FORSIDEN: Paige Spiranac på toppet Maxims kåring. Foto: Maxim Vis mer

Golfeksperten legger til at det var en stor ære og delte bildene til sine 3,6 millioner følgere på Instagram. Like etter fortalte Spiranac at hun fikk trakasserende kommentarer etter å ha delt bildene.

Samtidig delte hun sine erfaringer med å være usikker på egen kropp. Nå takker hun for den positive responsen.

- Hovedsakelig har jeg et mannlig publikum, og det er tema som menn ikke diskuterer ofte, så jeg ønsket virkelig å bruke det som en mulighet for dem til å snakke fritt med meg om noe de kan være usikre på eller ukomfortable med, sier hun og fortsetter:

- Tilbakemeldingene var utrolige. Det er så mange menn som sliter med usikkerhet, og det er noe jeg ønsket å rette oppmerksomheten mot.

Videre forteller Spiranac at hun har bygget opp tilliten til følgerne sine.

- De føler seg veldig komfortable med å åpne seg opp for meg, det har virkelig vært et positivt fellesskap. Jeg glad for at jeg har følgerne mine, og jeg tror, forhåpentligvis, at de er glade for at de har noen de kan snakke med også.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer