Åpner seg om sin mørkeste høst

- Jeg hadde ingen kontroll, sier Charlotte Kalla.

MEDALJEGROSSIST: Charlotte Kalla tok med seg tre medaljer fra Sotsji-OL. Nå venter vinter-OL i Pyeongchang. Her fra en trening i oktober 2017. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
MEDALJEGROSSIST: Charlotte Kalla tok med seg tre medaljer fra Sotsji-OL. Nå venter vinter-OL i Pyeongchang. Her fra en trening i oktober 2017. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Svenskenes store medaljehåp foran vinter-OL har ikke for vane å dele sine innerste tanker med offentligheten. Nå har Charlotte Kalla derimot gjort et unntak, og åpner seg om hvor vanskelig høsten kan være for henne.

Den svenske skistjerna forteller i et intervju med Dagens Nyheter om tomheten som tynger henne om høsten, og at forrige høst var mørkere enn noen gang.

- Helt til jeg når bånn, tror jeg ikke at det noen gang kommer til å snu. Når det begynner å gå nedover, og det bare fortsetter ned og ned og ned, sier hun åpenhjertig.

- Ingen kontroll

På spørsmål om hvordan hun hadde det før hun nådde bunnen forrige høst, forteller hun at det hadde vært enklere om hun hadde kunnet forutsett utfallet.

- Jeg hadde ingen kontroll. Det ville vært mye enklere om jeg visste at det skulle vare i tre uker, eller om noen hadde sagt: «Det er åtte uker hvor du ikke kommer til å kunne løpe», sier hun.

Samlivsbruddet

For noen år siden flyttet Kalla sammen med den svenske langrennsløperen Anders Svanbeo. Siden forholdet tok slutt i desember 2016, har ikke Kalla villet snakke noe særlig om det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer