Aragones fleipet bort svensk Ramos-avsløring

- Neste gang blir jeg med på disko.

INNSBRUCK (Dagbladet.no): Aftonbladet klasket i sin fredagsutgave opp et stort bilde av Spanias og Real Madrids høyreback Sergio Ramos.

Bildet var tatt av en leser, og Ramos poserer smilende med en svensk supporter på utestedet Stadtcafé her i Innsbruck. Ramos skal ha vært på stedet til klokka tre på natta.

«Lader opp på bar» lød overskriften til Aftonbladet. Uhørt i skandinavisk toppidrettskultur, men annerledes for spanjolene.

Ser strålende ut

Mens svenskene drev rehabilitering etter seieren mot Hellas, fikk den spanske troppen fri av trener Luis Aragones for å treffe familie og venner.

I går kveld fikk Aragones servert Aftonbladet på bordet foran seg under pressekonferansen. Spørsmålet var ganske enkelt:

- Hva synes du om dette bildet?

- Det er jo Sergio Ramos. Han ser strålende ut og hilser på noen. Han hadde fri, det var fridagen hans. Dette er ikke så overraskende som om noen skulle truffet meg på diskotek, sier 69-åringen muntert.• Se alle grupper, kamper og resultater HER!

HELLER FLAMENCO ENN DISCO, SERGIO: Luis Aragones (t.h.) foretrekker Flamenco-musikk, men lot seg ikke sjokkere over bildet av Sergio Ramos på et Innsbruck-diskotek i sene nattetimer midt under EM. Foto: AFP/Scanpix
HELLER FLAMENCO ENN DISCO, SERGIO: Luis Aragones (t.h.) foretrekker Flamenco-musikk, men lot seg ikke sjokkere over bildet av Sergio Ramos på et Innsbruck-diskotek i sene nattetimer midt under EM. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

Trodde det var verre

Han lar seg slett ikke opprøre av bildet av Ramos.

- Det spiller da ingen rolle at han var der. Jeg trodde det var noe mye verre du skulle vise meg, sier Spania-sjefen til den svenske journalisten.

Aragones forteller at i tillegg til å velge ut og coache laget, består jobben som landslagstrener i å bygge opp selvtillit og å holde konsentrasjonen oppe.

- Det er derfor vi har firedagerssykluser. Da kan dere ta nye bilder. Kanskje jeg blir med på disko neste gang, sier han.

Til høylydt begeistring i salen, selvsagt.

Uefas mediedelegat Borja Bilbao avrundet seansen med å spørre hva slags musikk Aragones foretrekker på diskotek.

- Jeg er altetende, men foretrekker flamenco, sier han.

Aragones fleipet bort svensk Ramos-avsløring

• Sverige-Spania direkte fra kl. 18 på Dagbladet.no

Ferdig med Torres-saken

Aragones fortalte også at han er helt ferdig med saken om at Fernando Torres ikke tok ham i hånda da han ble byttet ut mot Russland.

Torres har forklart seg og Aragones har snakket ut med spissen sin.

- Det har ingen betydning. Det er slike bagateller man snakker om når man ikke har noe annet å diskutere. Men jeg forstår at dere selger mer når dere skriver slike nyheter, så det gavner dere å skrive om det, ertet Aragones.

• Se alle grupper, kamper og resultater HER!