Arason: - Vi trenger ikke ny keeper

MASPALOMAS (Dagbladet): Rosenborg- Duisburg 1- 1, 3- 1 på straffer. Midt i Rosenborgs store keeperjakt reddet Arni Gautur Arason to straffer og sendte Rosenborg til finalen. - Etter min mening trenger vi ingen ny målvakt, sier islendingen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor ble Jørn Jamtfall matchhelt i Maspalomas da han reddet to straffer i finalen. I går kveld sto Arason på straffestreken nøyaktig like heit i hanskene. Og fordi RBKs keeperduo føler seg fullt på høyde med de fleste andre, liker de ikke den pågående jakten til Bratseth og kompani. Arason sier:

- Både jeg og Jørn (Jamtfall) er gode nok. - Sjøl om jeg ikke tar det inn over meg mener jeg det har vært vært - og er - for mye negativ fokusering på keeperne i Rosenborg. Og hvis det kommer en ny mann, så vet jeg ikke hva jeg gjør.

- Jeg vil helst fortsette i RBK, men må snart kanskje begynne å tenke på noe annet.

Assistenttrener Ola By Rise sier følgende:

- Keeperjakten er litt overfokusert. Kvaliteten på de to vi har er veldig bra den.

Godt nytt RBK-år

Kvaliteten på resten av laget er ikke så verst den heller. Spesielt etter pause i går kveld, da Rosenborg - etter en måneds ferie og bare en ukes trening - totaldominerte Bundesliga-laget Duisburg. Og kom ikke her og si at de bare ligger som nummer tre fra bånn.

Bundesliga er Bundesliga, og den omgangen et litt solbrent Rosenborg leverte denne kvelden 11. januar 2000 står det mer enn respekt av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer