Arason ferdig i Vålerenga

Satser på yngre keeper.

(Dagbladet.no): Vålerenga opplyser på klubbens hjemmeside at keeper Arni Gautur Arason slutter i klubben når kontrakten går ut 30. november.

- Vi hadde valget mellom å satse på en 32-åring noen år til eller finne en ny keeper. Vi valgte det siste og leter nå etter en spiller som skal danne en solid keeper-duo sammen med Øyvind Bolthof, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

Arason er også klar for noe nytt. Han sier ønsket om en endring var gjensidig.

- Det er ingen dramatikk i dette. Klubben ønsker å bygge opp et lag for fremtiden og vil satse på en yngre keeper. Samtidig har jeg lyst på nye utfordringer. Tidspunktet var riktig for å velge noe nytt for begge parter, sier han.

Vålerenga har i likhet med Rosenborg og Reading blitt knyttet til Odd-keeper Rune Almenning Jarstein.

23-åringen vil trolig se seg om etter nye utfordringer etter at Odd Grenland rykket ned til 1. divisjon. Denne uka er han på landslagssamling, og har gitt uttrykk for at han ikke vil kommentere framtida før etter kampene mot Tyrkia og Malta.

FORLATER VALLE: Arni Gautur Arason (32) er ferdig i Vålerenga etter tre og et halvt år. Klubben vil satse på en yngre keeper. Foto: Scanpix
FORLATER VALLE: Arni Gautur Arason (32) er ferdig i Vålerenga etter tre og et halvt år. Klubben vil satse på en yngre keeper. Foto: Scanpix Vis mer
Arason ferdig i Vålerenga
YNGRE: Rune A. Jarstein er ettertraktet på markedet etter at Odd rykket ned. Vålerenga skal være blant de interesserte.