Arason klar for Vålerenga

Den islandske landslagskeeperen Arni Gautur Arason (29) skrev i går kveld under for Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere Rosenborg-keeperen kommer fra et halvt års utlån i Manchester City i Premier League, og går rett inn på laget når Vålerenga møter Lyn den 26. juli.

-  Jeg gleder meg virkelig til å spille for Vålerenga. Klubben har muligheter til å kjempe i toppen av Tippeligaen, og jeg ser gode muligheter for å utvikle meg vidre som keeper, sier Arason til Dagbladet.

Islendingen hadde en kanonsesong i RBK i 2002. Særlig i Champions League-kampene var han god. Siden har karrieren stampet litt.

-  Førstevalg

Han mistet plassen i RBK til Espen Johnsen. Og under oppholdet i Manchester City ble det kun et par kamper. Men Arason har hele tida hatt tillit som førstevalg på det islandske landslaget.

-  Jeg mener selv jeg er en like god keeper i dag som i 2002. Men jeg trenger selvsagt å spille mest mulig kamper jeg også. Det viktigste for meg har vært at jeg nå har kommet til en klubb som er villig til å satse skikkelig på meg, sier Arason.

For i Vålerenga tok de bølgen da faksen med Arasons underskrift tikket inn på klubbkontorene på Valle Hovin. I tre og et halvt år skal Arason aksle VIF-trøya.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer