Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arason til Tyskland?

LA MANGA (Dagbladet): Keeperluksusproblemet i Rosenborg kan gå mot en løsning: I går satt Werder Bremens keepertrener, Dieter Burdenski, sammen med Rune Bratseth for å se på keeper Arni Arason.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bratseth, med fortid i Werder Bremen, bekrefter at Bundesliga-klubben er på jakt etter en keeper - og at de har meldt sin interesse for Arason.

- Men foreløpig er saken på det nivået, sier Bratseth.

I går fikk han en rekke telefoner fra tyske medier som nærmest konkluderte med at islendingen var klar for Werder Bremen. Dette avviser Bratseth.

- Så dramatisk er det ikke. Werder skal ha en ny keeper, og Arason er en av dem som vurderes, sier han.

Prikkfritt

Herr Burdenski fikk ikke se mye til Arason i en kamp Rosenborg hadde bestemt seg for å dominere og vinne. Og de lyktes med begge deler. Islendingens inngrep begrenset seg til en flott beinparade på et skudd fra Magne Hoset og et par betryggende manøvrer i feltet. Prikkfritt.

Rett tenning

Spillemessig var kampen jevn, tett og sjansefattig før pause. Men i 2. omgang dominerte Rosenborg, med tidvis glimrende kombinasjoner på den smale og humpete banen. Et klart kvalitetsløft etter en vinter med mange svake resultater.

- Vi jobbet litt ekstra på forhånd for å få den rette tenninga. Det var viktig for oss å få en seier nå, innrømmer kaptein Erik Hoftun.

TIL BUNDESLIGA? Rosenborgs islandske landslagskeeper, Arni Arason, kan bli Werder Bremen-spiller om kort tid. Det vil bety at stortalentet Espen Johnsen får keeperplassen i Rosenborg. Her i avslappet passiar med Bent Skammelsrud (t.v.).
Hele Norges coronakart