Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arbeloa forlenget med Real Madrid

Blir til 2016.

FIRE ÅR TIL: Spania-backen Alvaro Arbeloa forlenget onsdag kontrakten med Real Madrid til sommeren 2016. Her feirer han seriegull med Cristiano Ronaldo. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO / NTB Scanpix
FIRE ÅR TIL: Spania-backen Alvaro Arbeloa forlenget onsdag kontrakten med Real Madrid til sommeren 2016. Her feirer han seriegull med Cristiano Ronaldo. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO / NTB Scanpix Vis mer

Spania-backen Alvaro Arbeloa forlenget onsdag kontrakten med Real Madrid til sommeren 2016.

29-åringen er etter hvert blitt fast inventar i førsteelleveren både på klubb- og landslag. Han uttalte at han er henrykt over kontraktsforlengelsen.

- Jeg håper jeg kan nyte spillerkarrieren videre her. Jeg håper det ikke er min siste kontraktsforlengelse med Real Madrid, sa forsvarsspilleren.

Arbeloa har fortid i Reals ungdomsakademi, men gikk videre til Deportivo La Coruña og senere Liverpool. I 2009 var han tilbake i den spanske hovedstadsklubben.

Arbeloa debuterte for Spania i forkant av EM i 2008 og har vært en del av lagets tre strake gull i EM og VM.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media