Ardian Gashi med drømmemål i Allsvenskan

Hamret ballen via stolpen og i mål fra rundt 30 meter.

DRØMMEMÅL: Helsingborgs Ardian Gashi (t.v) scoret ett vakkert mål i kveld. Her er han fra en kamp mot Göteborg. Foto: AP Photo/Bjorn Lindgren/NTB Scanpix
DRØMMEMÅL: Helsingborgs Ardian Gashi (t.v) scoret ett vakkert mål i kveld. Her er han fra en kamp mot Göteborg. Foto: AP Photo/Bjorn Lindgren/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Da Ardian Gashi scoret mot Åtvidaberg 1. juni  i år var det bare Gashis andre mål på 66 seriekamper for Helsingborg i løpet av de tre siste sesongene. Nordmannen er med andre ord ingen farlig mann foran motstanderens mål, men i dag løsnet det igjen for landslagsspilleren.

Det var i oppgjøret mellom Halmstad og Helsingborg at Gashi banket til fra rundt 30 meter. Ballen fikk en fin skru før den føk inn i mål via stolpen, til 1-0-ledelse for HIF.

Det var en viktig scoring for bortelaget som kjemper om ligagullet og som lå ett poeng bak ledende Malmö med én kamp mindre spilt før kveldens kamp. Halmstad ligger på sin side like over streken med 13 poeng etter 16 kamper.

Gashis scoring ble kampens eneste, og Helsingborg vant 1-0.

- Vi fortsetter å gjøre jobben, men det er en lang reise. Hver kamp lever sitt eget liv, sier Helsingborg-trener Roar Hansen til C More etter kampen.

Gashi var i landslagstroppen til kampene mot Albania og Makedonia nylig.